Over ons

HOI creëert de meest gezonde werkomgeving voor vrije beroepen en kmo's door in uw interieurinrichting de puntjes op de i te zetten met ergonomische oplossingen. Want niets zo fijn als werken in een praktijk of kantoor waar u en uw medewerkers zich goed en gemakkelijk voelen. 

Hendrickx

Hoe creëren we uw gezonde werkplek?

Door in de inrichting van uw praktijk of kantoor prioritaire aandacht te geven aan ergonomie. En dat is meer dan uw zitcomfort alleen.

Ergonomie omhelst:

  • uw zitcomfort, uiteraard. 40% van ons leven brengen we al zittend door. Belangrijk dus dat u goed zit. HOI zorgt voor de juiste stoel, (verstelbare) bureau en vergadertafel. Netjes afgesteld op uw natuurlijke zithouding. Meer over ergonomische oplossingen voor uw werkplek.
  • uw plek in het interieur. Waar zit u het best? Waar komt het natuurlijk daglicht binnen? Waar staat de printer best? Komt er mogelijk ergens tocht binnen?
  • verlichting. Slecht licht kan kwaaltjes veroorzaken, denk maar aan hoofdpijn bijvoorbeeld. De juiste verlichting is superbelangrijk voor de gezondheid van uzelf en uw medewerkers.

Maar ergonomie is ook: akoestische oplossingen. Van akoestische panelen tegen wanden of aan het plafond tot tapis-plain en gordijnen. Naar uw akoestische oplossingen.

De combinatie van deze weloverwogen accenten maakt dat we er met HOI in slagen om de meest gezond werkomgeving te creëren voor uw kmo of vrij beroep. En dat maken we concreet waar met:

Francis Verbist

Maatmeubilair

Uw interieurproject is uniek; de uitwerking ervan afgestemd op de ergonomische behoeften van en kansen voor u en uw personeel. Volledig op maat dus. En dat geldt ook voor:

Uw meubilair zoals (inbouw)kasten, bureaus, vestiaires, ... Alle schrijnwerk maken we met onze vaste partner. Altijd met focus op ergonomisch comfort en gebruiksvriendelijkheid. Check onze meubilair-aanpak.

Het resultaat voor uw interieur?

Een aangename, gezonde werkomgeving waarin u en uw personeel zich goed voelen. De positieve gevolgen daarvan spreken voor zich. ?

HOI Francis

Bezieler en zaakvoerder van HOI is Francis Verbist. Door zijn jarenlange ervaring in de kantoorwereld en knowhow binnen de hout- en bouwsector verrast hij kmo's en vrije beroepers met de gezonde inrichting van hun kantoor of praktijk.

Scroll naar boven