Meubilair

Maatwerk met focus op ergonomie en gebruiksgemak.

Op zoek naar oplossingen om uw kantoor of werkplek aangenamer, gezonder te maken? Ergonomisch meubilair is daar sowieso een van. (samen met uw zitcomfort en akoestiek.)

Onze oplossingen zijn breed. Voor uw werkplek vinden we de meest geschikte. Omdat we uw werkomgeving in z'n geheel bekijken. Uiteraard in overeenstemming met uw noden en budget. Maar altijd met de focus op het creëren van uw meest gezonde werkplek.

Ergonomisch maatwerkmeubilair

In een ergonomisch gezonde werkomgeving zetten we de puntjes op de i met de juiste keuze voor uw bureaustoel. ? Zo zit u goed.

Uw zitcomfort primeert in een gezonde werkomgeving. Tegelijk zorgen we ervoor dat we met een harmonisch spel van sofa's, kubussen en poefjes rust en sfeer creëren. (meer daarover in onze akoestische oplossingen)

Ook uw (inbouw)kasten, vestiaires, bureaus maken we zo ergonomisch mogelijk voor u en uw medewerkers. Op de juiste hoogte, zo met veel oog voor gebruiksvriendelijkheid.

Uw maatmeubilair maken we met onze vaste schrijnwerkerij-partner.

Ergonomisch vergaderen

Ook een ergonomische vergadertafel mag niet ontbreken in een gezonde werkomgeving. Deze vergadertafels zijn ontworpen om je comfort te verbeteren tijdens lange vergaderingen.

Een vergadertafel in combinatie met een ergomische vergaderstoel zorgen voor een optimale houding tijdens vergadermomenten.

HOI ergonomisch vergadermeubilair
HOI ergonomisch vergadermeubilair

Van uw kantoor een gezonde werkplek maken?

We brainstormen graag mee. Bewust nadenken over de inrichting is alvast een superstap in de gezonde richting.


Geef ons een seintje

Scroll naar boven