Over ons

Hendrickx Office, opgericht in Sint-Truiden (historiek), evolueert na een overname in 2014 naar Hendrickx Office & Interior BV.  

Francis en Mokhtar, beiden prille vijftigers, gedreven probleemoplossers en ondernemers, met een jarenlange ervaring op technisch vlak in de hout -en bouwsector, staan garant voor de know-how binnen het bedrijf. Door hun input wordt de klant een uitgebreid à la carte assortiment voorgeschoteld. 

Naast het aanbod op vlak van ergonomisch alsook design meubilair, zijn totaalprojecten in de kantoorbouw en interieursector vandaag onze troef.                Meedenken met de klant in functie van efficiënte en gerichte realisaties op de werkvloer van zijn bedrijf is onze missie. Dit alles gekoppeld aan welzijn              en gezondheid zorgt samen voor ons handelsmerk anno 2021.  

Wij zijn vooral actief in Limburg en Vlaams-Brabant (regio Hageland en Leuven) 

De weinige vrije tijd waarover we beschikken besteden we graag aan vrouw en kinderen. Een link met de natuur is hierbij nooit ver weg.                                  

Verder staan we steeds ten dienste van onze klanten. Dit doen we samen met een enthousiast team van vak-geschoolde medewerkers.

 Enthousiasme in wat we doen, zorgt voor positieve energie !

 Wat hebben we jou als klant te bieden? 

  • persoonlijk advies aangaande uw vraag
  • wij denken met u mee, doelgericht
  • coördinatie en opvolging van uw interieurproject of kantoorinrichting via één contact                     
  • selectief produktengamma op maat
  • servicegerichtheid met een dienst naverkoop
  • het respecteren van de gemaakte afspraken

   Wij zijn ook actief bij jou in de buurt  :