Historiek

Hendrickx NV wordt opgericht te Sint-Truiden 20 juli 1990, met als activiteit kassasystemen en kantoormeubilair .

Op 1 januari 1993 neemt Hendrickx de firma ‘Degeneffe Kantoorinrichtingen’ over.

Na de ingebruikname van de nieuwe locatie te Herk-de-Stad in 1993, groeit de firma verder in de regio.

De Portugese meubelfabrikant Levira en ook de Noorse zitspecialist HAG worden in 1994 de huisleveranciers van Hendrickx NV. Vandaag de dag zijn zij nog steeds de grootste toeleveranciers.
  • Vanaf 2000 is er een gestage opmars. Mede door de opening van nieuwe showrooms in Groot-Bijgaarden en Mechelen en een nieuwe partner aan de kust. Hendrickx Office gaat verder op de ingeslagen weg.                                                                                                   
  • In 2007 werd HAG opgenomen in de Scandinavian Business Seating Group. Met extra merken zoals RH en RBM kan men de klant nog gerichter helpen. Ergonomie ten top !                                                                                                              
  • Kantoormeubilair-gigant EFG als partner in 2011. Een extra Scandinavische Ergonomie-kaart. 
  • In 2013 zet Kirsten Hendrickx samen met haar man Raf de zaak met de kassasystemen verder. Meer info hier.   De afdeling kantoormeubilair wordt overgelaten aan twee nieuwe vennoten.
Vanaf 2014 is Francis Verbist (als derde generatie in specialisatie schrijnwerkerij en meubelontwerp) de ziel van Hendrickx Office & Interior. Meer dan ooit is ‘ergonomisch maatwerk’ ten behoeve van de klant het handelsmerk. 

Met de uitbreiding van nieuwe partners zoals Bakker Elkhuizen in 2015 alsook Conset in 2016 en EOL in 2017 wordt het gamma nog copleter. Hierdoor kan men nog optimaler tegemoet komen aan de noden van de klanten.

Specialisatie in zitcomfort en ergonomisch werken, met doelgerichte inrichtingen van kantoren en interieurs, dat is ons handelsmerk. Altijd op zoek naar vernieuwing en optimalisatie.

Neem contact met ons op


Telefoon

0497 57 33 46

Adres

Karestraat 57, 3545 Halen

Volg ons op sociale media: